15.11.2017

WAGO na konferenci Šetrné budovy 2017

"Vize a trendy 2017", to byl hlavní slogan konference Šetrné budovy, která v listopadu proběhla v pražském hotelu Clarion. Konference se jako již tradičně účastnila i společnost WAGO, tentokrát v roli hlavního partnera.

WAGO je aktivním členem České rady pro šetrné budovy (CZGBC) a na konferenci jsme tentokrát vyslali osobu nejpovolanější - jako jeden z hlavních řečníků vystupoval v plenární sekci se svou prezentací "Chytrá budova: Komfort vs. Účinnost" náš kolega z německé centrály, obchodní ředitel projektů z oblasti automatizace budov, Martin Hardenfels. Jak název napovídá, cílem jeho vystoupení bylo vysvětlit, jak snižovat náklady při stavbě nemovitosti bez obětování komfortu uživatelů. S více než 200 účastníky konference se Martin Hardenfels podělil o zkušenosti společnosti WAGO z mnoha rozsáhlých automatizačních projektů v budovách po celém světě, o úskalí, která řízení v budovách může přinášet, a jejich řešení.

WAGO v rámci svého členství v CZGBC aktivně figuruje v pracovní skupině "Zdravé vnitřní prostředí v budovách".

O České radě pro šetrné budovy

CZGBC integruje společnosti a organizace z různých sektorů ekonomiky s vazbou na trh s nemovitostmi a stavební průmysl a podněcuje trh k přeměně způsobů, jakými jsou budovy a urbanistické celky navrhovány, vystavěny, renovovány a provozovány, aby takto vytvořila zdravé, prosperující, environmentálně i společensky ohleduplně vystavěné prostředí, které zvyšuje kvalitu života.

Odkaz na CZGBC: www.czgbc.org

Odkaz na konferenci: www.setrnebudovy.cz